K. KALMTHOUT SK – K. MARIABURG VK #U8 #wedstrijdverslag

Onze U8 coaches en U21 spelers werden opgevorderd voor de topper tegen ‘s Gravenwezel en dus zouden de delegees Tom en Lieke als coaches hun taak waarnemen op Kalmthout en Turk Sport.

Onze A-ploeg
K Kalmthout SK – KMVK 3-20
Na een gelijk opgaand eerste kwartier (2-2) besloten onze jongens om een versnelling hoger te schakelen.  Dit leverde de eindstand van 3 – 20 op.  Er werd knap als ploeg samengewerkt.  Iedereen hielp iedereen, een plezier om naar te kijken.  Wat een verschil met vorige week, werkelijk schitterend.  Onze twee vaste doelmannen (Thomas en Alec) hadden niet zo heel veel te doen, maar als ze iets moesten doen, deden ze dat ook goed.  Een schitterende laatste man helpt uiteraard ook.  Knappe match van Niels en het laatste kwartier van Thiebe.
De doelpuntenmakers : Lex : 4,  Jack : 2, Thiebe (een beetje verrast dat hij een kwartiertje in de spits moest, maar schitterend gedaan) : 3, Oliver : 2, Thomas : 4 en Zinedine : 5.
Een DIKKE PROFICIAT voor iedereen.  Tom

Onze B-ploeg
Turk Sport – KMVK 3-3
Emile eerste helft in de goal met Len als laatste man.  Emile heeft 6 safes gedaan, goed gewerkt kerel!*:) happy
De ploeg speelde open, uit elkaar.  Zich vrijmakend, samenwerkend… Goed gelet om bij een manneke van de tegenpartij te staan.  Ze hebben veel trekken en duwen, stampen van hen gehad…. *~X( at wits' end
Na eerste helft 1-2…goals: Silvan
2e helft Len keep: 12 safes
Mauro laatste man, hij is veel neergegaan, heeft zich bezeerd, maar is blijven rechtstaan en heeft voor de bal gevochten.*;) winking
Vrij trap van Len over muurtje, knal binnen op dat moment was de stand 2-3.
Dit hebben ze heel lang door mooi samenspel kunnen behouden.  En op het einde een gelijkstand van 3-3 waar Len een stamp in de maag gekregen had.
Joren die zijn 4e match speelde, heeft zijn plek gevonden rechts voor, heeft heel knap gespeeld en veel keer voor goal gestaan maar onderuit getrapt…. volgende keer zit hij er zeker in Joren!
Silvan heeft de eerste helft zich goed gefocust op het vooraan spelen, de 2de helft zat hij weer overal, wat een conditie toch *;) winking
Tibo was er na lange tijd weer bij, zag het spelen eerst niet zitten maar heeft flink zijn best gedaan het laatste kwartier.*:) happy
Tijs en Jonas hebben links en rechts voor gespeeld.  Tijsje was een dieseltje vandaag, geraakte traag in gang, maar heeft zich goed herpakt… You Go Tijs.
En Jonas had 1 doel van de match scoren, had zin in Quick, en krijgt hij van zijn ouders als hij scoort.  Next time e Jonas….
Voor mij was het de eerste keer en afgevaardigde én trainer te zijn en ook al moest ik onmiddellijk door en had ik geen tijd meer voor een peptalk…
B-ploeg ik ben super trots op jullie allemaal!!! Liefs Lieke

Dit soort van verslagen doen zo veel plezier! Bedankt Lieke en Tom.
Een warme oproep aan alle trainers, delegees, maar ook sympathisanten: stuur jullie verslagen door. Wij zullen ze posten!
Je kan je niet voorstellen hoeveel dit betekent voor de spelers en de andere ouders! Dank!

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in U8 U, U8 V and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to K. KALMTHOUT SK – K. MARIABURG VK #U8 #wedstrijdverslag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.