KMVK heeft een blauw-wit hart en steunt A.L.S.

image Sommigen hebben misschien al gehoord van ALS of Amyotrofe Laterale Sclerose. Het is een aandoening van de motorische zenuwcellen in ruggenmerg en hersenstam. Dit leidt tot progressieve krachtvermindering in de ledematen, sliklast, spraakstoornissen en ademhalingsproblemen. De ziekte is meestal snel progressief en fataal.

Het lijkt een dit-is-ver-van-mijn-bed-verhaal, maar niets is minder waar. In onze club hebben we een voetbalmoeder en trouwe KMVK fan die met ALS gediagnosticeerd is. Terwijl zij zelf zienderogen achteruit gaat en haar gezin door een emotionele en financiële rollercoster gaat, willen wij ons als Mariaburgse familieclub niet onbetuigd laten. Wij gaan er onze blauw-witte schouders onder zetten!

Volg haar facebook pagina “Leven met ALS”, maar vooral lees haar ontluisterend verhaal. Het laat niemand onberoerd. Het grijpt je naar de keel en doet je hart bloeden.

Wij willen niet bij de pakken blijven zitten. Het minste wat we kunnen doen is hun steunen en Ninne’s laatste jaren zo draaglijk en aangenaam mogelijk maken. KMVK heeft een blauw-wit hart en steunt ALS.

Houd onze Twitter account, Facebook pagina en website in de gaten, want er volgen initiatieven, veel initiatieven en we rekenen op jullie massale steun! Laat ons zorgen voor een blauw-witte kerst!

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Bestuur and tagged , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to KMVK heeft een blauw-wit hart en steunt A.L.S.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.