KMVK – Kaart van 28.08.2016 #eersteploeg #wedstrijdverslag

KMVK - Exc Kaart Zondag 28 augustus 2016 en een nieuw seizoen kondigt zich aan voor de fanions van Mariaburg.

Na één minuut stilte voor Ninne, wordt de wedstrijd afgetrapt. Verrassend genoeg staat topscorer in de voorbereiding, Jordi Denisse, niet in de basis.

De eerste 3 minuten zijn voor Kaart. In de 4e minuut eerste kans voor Mariaburg en eerste goal in de competitie voor Wesley Bossier. Het spel golft over en weer, met het betere combinatiewerk voor Mariaburg. In de 28e minuut een vuile tackle van Valkeneers, 2e maal geel en Kaart met 10.

33 minuten ver en wissel bij Kaart : Ndagano, in het verleden nog speler bij Piacenza (Serie 2), komt op het veld. Direct erna schot voorlangs, getekend Van den Bleeken.

Mede door de warmte blijft het tempo behoorlijk laag.

37e minuut, fout in de rechthoek, strafschop voor Mariaburg. GOAL. Gino Boer!

5 minuten later krult Gianni Decremer een bal prachtig in de rechterbovenhoek. 3-0.

Na rust komt Denisse Van den Bleeken vervangen. In de 47e minuut besluit Bossier voorlangs.

Mariaburg speelt nu, soms te rustig, de bal rond. Er komen wel wat slordigheden in ’t spel en de ruimte op de flanken wordt niet goed benut.

In de 78e minuut vervangt Wallaert Lander De Bruyn. Een minuut later voorzet Denisse van op links, Ferlin besluit voorlangs.

3 minuten later geraakt aan de andere zijde een hoekschop niet goed weggewerkt en Hubau scoort uit de draai voor Kaart. 3-1.

Het spel kabbelt nu voort. Kaart zet geen druk meer en Mariaburg heeft geen goesting meer en speelt de bal rond tot er wordt afgefloten.

Conclusie : eerste winst voor Mariaburg tegen onze dichtste buur Kaart, in de eerste van drie derbies. Maar het spel kon veel beter. Volgende week een totaal andere match tegen promotie-kandidaat Sint-Job.

Statler en Waldorf

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Eerste ploeg and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.