KMVK – KFC Brasschaat #wedstrijdverslag #U8

Onze U8 blijven het goed doen en namen zaterdag de maat van KFC Brasschaat A & B. Dankzij onze U8 delegees Tom en Lieke mogen we allemaal weer mee genieten.

Onze A-ploeg
KMVK – KFC Brasschaat A  15-4
Brasschaat werd onmiddellijk door onze jongens stevig onder druk gezet.  Ze konden het eerste kwartier min of meer aan deze druk weerstaan maar in het tweede kwartier waren onze jongens echt baas op het veld.  Door de ziekte van Alec (veel beterschap van de hele ploeg) leek het even of we de eerste helft zonder doelman zaten.  Oliver en Lex hebben dit allebei schitterend overgenomen, bedankt kerels.
De tweede helft Thomas en Oliver  in doel, maar ze verveelden zich een beetje, die van Brasschaat kwamen bijna nooit aan onze goal,  uiteraard ook door verdienstelijk werk van onze laatste man (Niels en Lex).  Uiteindelijk werd het 15 – 4.  Doelpuntenmakers waren (als er een foutje in staat, sorry, maar de inkt op mijn blaadje is wat uitgelopen) Jack met 2 stuks, Zinedine met 4 stuks en Thomas maakte 9 doelpunten.  Weer een klinkende overwinning, proficiat aan heel de ploeg, knap gedaan kerels.
Tom

Onze B-ploeg
KMVK – KFC Brasschaat B  12-1
De B-ploegertjes hebben heel de match (op het laatste kwartier na; sommige wat afweziger, zal ook door de voortdurende regen en koude geweest zijn) de bovenhand gehad.
Keeper Len (1e helft) en keeper Emile (2e helft) hebben dus niet echt veel werk gehad.  2e helft 1 goal binnen van Brasschaat.
Silvan: 6 goals *:) happy
Mauro: 1e helft weer super gedaan als laatste man en 2e helft 3 goals*:) happy gemaakt.
Jonas: 2 goals… zal weer een Quickske krijgen. (ja papa *;) winking)
Emile die vooraan meegespeeld heeft en dat super gedaan heeft, 1 goal *:) happy gemaakt.
Tiebe en Len 2e helft afwisselend laatste man… ook 2 blokken waar de tegenpartij niet snel voorbij geraakt.*:) happy
Tiebe heeft ook vooraan gespeeld, ook al is er geen goal afkomstig van onze 2- voetige voetballer… super gespeeld.*:) happy
Tibo, die een tijdje minder geweest was en vorige week terug van de partij was, heeft vandaag heel goed gespeeld, goed gestoord en echt bij zijn manneke blijven! *:) happy
Joren terug rechts voor, heeft goed mee verdedigd en ook mee aangevallen.*:) happy
Dit gaf een eindstand van 12-1… zegt genoeg e!!!
Ik wil de mama van Alec, Sabine, hartelijk bedanken voor haar werk achter de toog.  Alec ziek en toch was ze er! Ik wil de broer van Emanuel (papa Silvan), Joey, bedanken, om ons uit de nood te helpen met onze toogdienst! Bedankt Emanuel (papa Silvan) om de wedstrijd te fluiten, op het allerlaatste moment omdat we geen scheidsrechter hadden…
Ik zou aan de ouders willen vragen om op de match telkens een vest te voorzien ( zowel bestendig voor koude en water).  Ik zal voor de beide ploegen een waterbestendige zak voorzien, voor aan de zijlijn. Steek jas of vest daar dan in voor de match.  Bedankt!
Liefs Lieke

De volgende keer ook het wedstrijdverslag van jullie ploeg? Je hebt het zelf in de hand! Wacht niet op een ander en doe et snel even zelf!

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in U8 U, U8 V and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to KMVK – KFC Brasschaat #wedstrijdverslag #U8

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.