KMVK – KFC Ranst van 27/11/2016 #eersteploeg #wedstrijdverslag

logo%20ranst[1]Een mooi zonnetje, prachtig weer voor eind november. De supporters hadden er goesting in, de ploeg blijkbaar ook. Van bij het begin grepen ze Ranst bij de keel. In de eerste 5 minuten waren er al 2 mooie kansen voor Mariaburg, waar bij een mooie combinatie in de zestien net naast werd besloten. Na negen minuten wordt Legrelle vastgehouden. Achtergael zet zich achter de bal en knalt vanop zo’n 25 meter staalhard naar doel. De keeper redt nog, maar Vissers is goed gevolgd en kopt binnen : 1-0. Er wordt snel en vlot gecombineerd en in de 17e min. wordt Denisse gelanceerd op links, hij loopt iedereen voorbij en centert aan de achterlijn, Legrelle is goed gevolgd en devieert aan de eerste paal : 2-0. Een betere start is moeilijk !

In de 19e min. krijgt ook Ranst een vrije trap vanop zo’n 20 meter. Onze keeper pakt in de korte hoek.

In de 26e min. trekt Denisse zich nog eens centraal op gang en wordt langs achteren aangelopen. Rood voor de nr. 4 van Ranst die vervroegd mag gaan douchen. Vrije trap van Benoey, half gekraakt , maar de bal geraakt met een gelukje bij Legrelle die zijn tweede van de namiddag mag maken : 3-0.

Acht minuten later een mooie actie van KMVK – onze linksachter wordt vrijgespeeld in de 16, de keeper redt nog de inzet, maar een goedgevolgde Legrelle mag zijn hattrick volmaken : 4-0. Alles wat de voorbije weken niet lukte, lukt nu plots wel. Twee minuten voor rust wordt Boer weggestuurd op rechts, zet voor en Legrelle weer op de goede plaats ; helaas belandt zijn kopstoot tegen de deklat.

We gaan rusten met een mooie 4-0 op het bord.

Nog niet alle supporters zijn terug uit de kantine of Ranst krijgt een vrije trap op links, netjes over de muur in de korte hoek gelepeld, waar onze keeper hem blijkbaar niet had verwacht : 4-1.

Zelfs met 10 man krijgt Ranst nu vleugels en blijft er voor gaan. Onze mannen gaan 10 meter lager spelen, waardoor het middenveld van Ranst rustig kan combineren en wij nog moeilijk de tweede bal recupereren. Decompressie na een mooie eerste helft heet zoiets en dat leidt in de 65e min. tot een mooie combinatie van Ranst die in het Mariaburgse doel verdwijnt : 4-2. De supporters beginnen wat zenuwachtig rond te schuifelen en zien in de blauwe lucht blijkbaar toch een bui hangen.

Maar onze jongens nemen het initiatief weer over en Ranst heeft duidelijk wel zijn beste poer verschoten en zo wordt de match uitgespeeld en blijft het 4-2.

Op naar Bevel en Kaart, waar we toch minstens een 4 op 6 zouden moeten halen.

Statler en Waldorf

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Eerste ploeg and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.