KMVK – Kontich KFC van 29/01/2017 #eersteploeg #wedstrijdverslag

kontich kfc In de eerste 5 minuten al 3 goede kansen voor Mariaburg, spijtig genoeg geen goal.

Na de eerste 10 minuten voor Mariaburg, herstelt Kontich wat het evenwicht.

Rond de 20e min draait Lippens mooi weg van zijn bewaker, maar zijn stiftertje beland op de deklat. Weer pech. Mariaburg toont veel inzet en is zeker niet de mindere ploeg dan zijn veel meer ervaren tegenstander.

Spijtig genoeg maakt Benoey in de 35e min een foutje waar De Cock gretig gebruik van maakt en het staat 0-1, wat tegen het spelbeeld in. Met deze stand gaan we ook rusten. De supporters kunnen tot nu toe tevreden zijn.

Na rust wat meer druk van Kontich, en na een tiental minuten krijgt Victor De Cock wat teveel ruimte en het staat 0-2. Ondanks de achterstand blijft Mariaburg goed meespelen.

In de 70e min. heeft Kontich een uitgespeelde kans op rechts, netjes voorgezet en aan de 2e paal staat Sucu om binnen te tikken.

Nu probeert Mariaburg met man en macht om tegen te prikken, maar laat daarbij de organisatie volledig liggen. En dat resulteert tegen een ervaren ploeg als Kontich natuurlijk in nog een aantal tegendoelpunten. Zo wordt het bij affluiten nog 0-7, een score die de waardeverhouding absoluut niet weergeeft, maar dat is nu eenmaal voetbal.

Statler en Waldorf

Wedstrijdverslag van Kontich KFC

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Eerste ploeg and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.