Kontich KFC – KMVK van 1.10.2016 #eersteploeg #wedstrijdverslag

K Kontich FC Een aantal kernspelers zijn uitgevallen, op de opwarming nog kapitein Lippens, hopelijk krijgen we geen afstraffing.

Veel verschuivingen bij KMVK, Le Grelle op LA, Bossier op RA, Ferlin, met kapiteinsband, voor de verdediging.

7e min. : voorzet vanop links en 3 spelers van Kontich staan vrij aan de tweede paal : 1-0. Een was uiteraard genoeg om binnen te koppen. Onze linkse verdedigers zagen er daar niet goed uit.
14e min. : hoekschop KMVK, bal geraakt niet weg – Legrelle vanop meer dan 20 M in de rechterbenedenhoek : 1-1. Mooie goal.
Kontich heeft de bovenhand, maar Mariaburg houdt de rangen goed gesloten. Echt veel kansen krijgt Kontich niet.
39e min. : voorzet, van op rechts nu en onze kleinste centrale verdediger wordt in de lucht geklopt : 2-1. Even later wordt gefloten voor rust. Niets te vroeg voor Mariaburg.

Negen minuten na rust en Mariaburg heeft het moeilijk, vooral op hoge ballen.
Na 15 minuten onder druk te hebben gestaan in de tweede helft, begint Mariaburg het evenwicht te herstellen. KMVK legt nu de mooiste acties op de mat, helaas is de laatste pas meestal niet goed.
De jonkies van Mariaburg geloven er nog in en nemen wat meer risico. Op een tegenstoot van een speler van Kontich, die de bal met de arm meeneemt, wordt weer gescoord : 3-1. Game over, denkt men dan.

Maar een knotsgek einde zorgt voor vreugde onder de meegekomen Mariaburgsupporters.
In de 88e min. troeft Ferlin met een achterwaartse kopstoot de centrale verdediger en de keeper van Kontich af. Met wat meeval gaat de bal via de onderkant van de deklat en de rug van de keeper in doel : 3-2. Twee minuten later het onwaarschijnlijke. Een speler van Kontich maakt een domme fout op een 18 meter van het doel. Van den Bleeken neemt de vrije trap, de bal blijft hangen in een bos van spelers en Denisse krijgt er zijn hoofd nog tegen : 3-3.

Ongeloof op de bank van Kontich en even later fluit de scheidsrechter af.

Onze zeer jeugdige ploeg was zeker geen verzwakking. De trainer zal het ook gezien hebben.

Waldorf & Statler

PS lees ook het verslag op de site van K Kontich FC.”Ik kon mijn bank wel opeten van frustratie” 😉

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Eerste ploeg and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.