KV Bonheiden – KMVK van 16/10/16 #eersteploeg #wedstrijdverslag

kv bonheiden Na 4 minuten reeds een aangeschoten bal in de zestien en strafschop voor Bonheiden.

Onze keeper pakt.
Er is weinig structuur bij beide ploegen. We zien veel lange ballen van Bonheiden, soms ook van Mariaburg, maar zonder veel richting.
Gelukkig schijnt het zonnetje. In de 30e minuut dan toch wat opwinding : een schot van ver van Bonheiden spat tegen de onderkant van de deklat en botst terug binnen. We komen goed weg.
Ook Denisse krijgt nog een mooie kans, maar besluit op de keeper.
Bonheiden begint gele kaarten te verzamelen voor truitje trek en andere spelbedervende fouten.

Oef, daar is de rust.

De tweede helft brengt niet veel beters. In de 50e minuut wordt slecht ingegooid door Mariaburg, de speler van Bonheiden bedankt, speelt door naar zijn teamgenoot die alle tijd krijgt om te kijken, want die van Mariaburg laten maar doen. Hij ziet onze keeper op de zestien en lanceert een dropshot van 10 meter achter de middenlijn. En dan is het comedy capers. 1-0.
Benoey vervangt Ferlin die van het veld hinkt.
Rond de 60e min. een doorsteekpass naar een speler van Bonheiden, die duidelijk off-side staat, er wordt niet gevlagd met als resultaat 2-0.
Mariaburg probeert met drie achteraan en wat meer druk naar voor, Van den Bleeken ongelukkig met een stiftertje op de deklat.
Organisatie zit er bij Mariaburg niet echt meer in en een minuut later wordt dit door Bonheiden perfect uitgespeeld : 3-0.
In de 87e min. krijgen we dan nog een actie van VDB op links, door iemand van Mariaburg met de hak gedevieerd naar Le Grelle, die besluit met een droge knal links beneden : 3-1, de zogenaamde eerredder.

Veel eer viel hier niet te halen, we zagen in de tweede helft een aantal spelers die nogal gelaten over het veld sloften. Hoog tijd voor het trainersgild om enkele spelers wakker te schudden en de puntjes op de i te zetten.

Statler en Waldorf

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Eerste ploeg and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.