Lidgelden

De lidgelden voor het seizoen 2017-2018 kunnen worden betaald.

De bedragen zijn:
– Voor U6 en U7 – 170€ (een trainingspak , ter waarde van €55 zit vervat in het pakket)
– Vanaf U8 – €260 (een trainingspak , ter waarde van €55 zit vervat in het pakket)
– Tweede kind – €200 (een trainingspak, ter waarde van €55  zit vervat in het pakket)
– Vanaf derde kind – €170 (een trainingspak, ter waarde van €55 zit vervat in het pakket)

Alle nieuwe leden betalen aan de KBVB een éénmalige kost van €12.50

Overschrijvingen kunnen gebeuren op het nummer BE62 0682 2186 1861. Vermeld zeker de naam van je kind(eren) en de datum van hun verjaardag. Nieuwe spelers dienen zich te melden bij marianne.martinet@telenet.be of 0474/21 50 99. Of via bestuur@kmariaburgvk.be
Neem contact op met het bestuur als je een betalingsplan wenst. Wij willen iedereen de kansen geven die hij/zij verdient!

De club biedt tenues en een broekje aan voor de wedstrijden. KMVK spelerkousen dienen aangekocht worden op de club. Hiervoor worden aankoopdagen ingepland. Voetbalschoen, -stabils en scheenbeschermers zijn verplicht en ten laste van de speler.

Om iedereen gelijke kansen te geven, te bepalen of er nog plaats is voor nieuwkomers, de ploegen samen te stellen en de coaches toe te laten hun voorbereidingen te treffen, vragen we de betalingen zo snel mogelijk te verrichten .

Wees er U bewust van dat K Mariaburg VK niet alleen een succesvolle club is met een gekende en gewaardeerde jeugdwerking, maar ook de grootste sportclub in Brasschaat en omstreken is. Veel spelers bieden zich aan en we kunnen enkel rekening houden met diegenen die ingeschreven zijn én hun lidgeld betaald hebben.

Betaling is noodzakelijk voor 1 september en bij verlaten/stoppen voor 15 september wordt er €100 terugbetaald.