Onze PU15 schitteren in het Kuipje van Westerlo

Vandaag was het zo ver.
We zouden in de provinciale finale in het Kuipje van Westerlo aantreden tegen KVV Ternesse. Ternesse die tweede werd in onze reeks met dubbel zoveel punten als ons en ons eerder met 1-2 en 4-0 in het zand deed bijten in de reguliere competitie.
We wisten wat ons te doen stond. Vechten! En laten zien wat we waard zijn! Met een bus vol supporters in de rug zouden we laten zien, waarom zo veel ploegen ons vrezen.
Het werd een zinderende en spannende match. Onze jongens vochten inderdaad als leeuwen. Kwamen op voorsprong door Jordy en keken later tegen een 1-2 achterstand op, tot Yarno, in blessuretijd, een strafschop koelbloedig omzette tot 2-2.

Strafschoppen zouden de beslissing nemen en die daarin moesten we met 2-4 het onderspit delven. We hadden gestreden tot de laatste snik en kunnen met opgeheven hoofd de terugweg aanvatten.

Nadat de eerste frustraties waren weggeëbt, werd de terugtocht met de bus één groot feest. Fier kunnen we zijn op ons parcour, onze inzet en vechtlust.

Knappe prestatie PU15!

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Evenementen, P U15 C and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Onze PU15 schitteren in het Kuipje van Westerlo

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.