U13 Après Ski Party 23 februari

U mijmert de laatste tijd steeds vaker over het geluid van knisperende sneeuw? U hoopt er stiekem al een tijdje op om die veel te weinig gedragen Lederhosen nog eens van onder het stof te halen? U wilt nog eens ongegeneerd en luidkeels meebrullen met ‘Anton aus Tirol’? U voelt de dorst onverbiddelijk opkomen als u nog maar denkt aan een glaasje schnaps?

Als bovenstaande op u van toepassing is, dan vrees ik dat u nood heeft aan een goeie après-ski… Maar helaas, uw skivakantie is nog veraf. Of u gaat niet skiën wegens tijdsgebrek. Of geldgebrek. Of omdat het niet mag van de kinesist. Of gewoon, u houdt nu eenmaal niet van skiën. Welnu, treur niet langer: er is een oplossing! En u hoeft er zelfs niet voor naar Oostenrijk. Op 23 februari hijst u zich in uw skibroek. Eventueel gooit u ook nog een paar ski’s over de schouder, gewoon omdat het mag. U begeeft zich vervolgens naar de terreinen van K Mariaburg VK. Daar becommentarieert u, tijdens het drinken van een paar borreltjes, steeds vlotter de match van de eerste ploeg. En als de match erop zit, eet u een flinke hap, en begint u aan de après-ski. Gooi dan die beentjes maar eens goed los, want hey, wir wollen die Eisbären sehen!

U13 Apres Ski Party

Tot dan!

About Pvw

Vader van drie voetbalgekke zonen, Geek, Gamer, Getronics sales manager, fan van Schalke04, mijn Honda VT1100, Antwerpen en Social Media.
This entry was posted in Evenementen, G U13 A and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.