Wedstrijdverslag KMVK – St Job #U11A

KMVK – St Job 1 – 2

Zaterdag 29 september werd een zware match voor de U11A tegen St.Job. Onze beginnende pre-miniemen speelden dan ook tegen een ploeg met spelers die grotendeels een jaar ouder waren dan onze 9-jarigen. Het verschil in opgebouwde ervaring en kracht speelde onze jongens dan ook parten

Ze moesten zich dan ook vanaf het fluitsignaal weren. De bal kwam meteen voor het doel van Mariaburg en bleef daar ook de eerste 5 minuten voor gevaar zorgen. De volgende 5 minuten kregen onze spelers de bal voor het doel van St.Job maar een doelpunt bleef uit. Beide ploegen bleven zo een 20-tal minuten doorgaan,  niemand gaf zich gewonnen maar ook een eerste doelpunt bleef uit. Pas op de 25e minuut lukte het St.Job om te scoren. Ruststand 0-1.

Na de rust begonnen beide ploegen terug aan de strijd en Mariaburg moest echter al na 1 min een 2e doelpunt incasseren. 0-2. St.Job voelde zich gewonnen. Toch vocht Mariaburg verder en bleven ze proberen om bij de keeper van het sterke St.Job de bal binnen te krijgen. Na 17 min werd hun inzet beloond en zette Thibo de stand op 1-2. De vermoeidheid van het constant verdedigen begon toe te slaan en een gelijkmaker bleef uit. Eindstand 1-2.

Een moeilijke match, maar onze spelers bleven ervoor gaan! Coach Dave sloot dan ook af met de woorden “In cauda venenum” – “Het venijn zit in de staart”

This entry was posted in G U11 A and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.